Ilyennincs

Társat keresek! Magamról bővebben… (fetrengtem rajta)!

Húha, úgy tűnik hogy a férfiak igen erős konkurenciával kell, hogy versenyezzenek. Szerencsére az úr elérhetőségét nem tudjuk, így nem fenyegeti a srácokat az a veszély, hogy minden lány ezt az úriembert akarja megkapni magának. Lányok, ez csak plátói kapcsolat lesz, sajnálom. Pedig olyan szépen indult…

Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet meg ellopták.
Szeretek bulizni, általános iskolában voltam a farsangon, és megnyertem az első helyet mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban.

Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt senki. Megviselt a szakítás…Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam.

Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt,lerúg (zömében fordulatból) mindenki­t. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Ha valakinek esetleg eme szerénységem tetszetős ,privát üzenet formájában jelezze érdeklődését!

tarskereso

Ideálom:

Legyen meg az összes végtagja, legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípéseket. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és a csősz is nagyon jól céloz. Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül, de eheti zsír nélkül is. Szeresse az állatokat etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt, mert a tanyán csak az van.

Legyen ápolt, mert hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetőt már eltüzeltem. De látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső, a hóról nem is beszélve. Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem,hogy neki lesz!

Esélyed sincs megérteni ezt a 20 fotót, csak akkor ha van gyereked!
Bedugja a kulcsot a 200 éves szekrénybe és elfordítja, olyat fogsz látni amilyet még sohasem!
Fotók sztárokról, akikről az életben nem gondoltad volna, hogy egyidősek!
Egy elhagyatott kínai halászfalu, amit elevenen felfalt a természet
A gyerekvállalás szépségei, avagy szülők, akiknek tutira sokkal rosszabb napjuk van, mint neked
Egy úrinő felállt a járdára, és ez a párbeszéd zajlott le közöttünk
5 borzalmas fürdőruha, ami senkinek nem áll jól
18 megrázó kép arról, hogy hogyan bánik az ember az állatokkal.
11 évvel ezelőtt még a világ legszebb gyereke volt! Vajon mi lett belőle mára?
5 akkor és most fotó. Sok minden változott...
Ennek a néninek a fotóját imádja mindenki. Mit gondolsz, miért?
22 évig ugyanazt a fotót készítette magáról a család. Az utolsó kép lenyűgöző