Ilyennincs

Társat keresek! Magamról bővebben… (fetrengtem rajta)!

Húha, úgy tűnik hogy a férfiak igen erős konkurenciával kell, hogy versenyezzenek. Szerencsére az úr elérhetőségét nem tudjuk, így nem fenyegeti a srácokat az a veszély, hogy minden lány ezt az úriembert akarja megkapni magának. Lányok, ez csak plátói kapcsolat lesz, sajnálom. Pedig olyan szépen indult…

Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet meg ellopták.
Szeretek bulizni, általános iskolában voltam a farsangon, és megnyertem az első helyet mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban.

Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt senki. Megviselt a szakítás…Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam.

Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt,lerúg (zömében fordulatból) mindenki­t. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Ha valakinek esetleg eme szerénységem tetszetős ,privát üzenet formájában jelezze érdeklődését!

tarskereso

Ideálom:

Legyen meg az összes végtagja, legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípéseket. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és a csősz is nagyon jól céloz. Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül, de eheti zsír nélkül is. Szeresse az állatokat etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt, mert a tanyán csak az van.

Legyen ápolt, mert hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetőt már eltüzeltem. De látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső, a hóról nem is beszélve. Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem,hogy neki lesz!

Ez a pár körbeutazza a világot és megmutatja nekünk, milyen is egy tündérmesébe élő párkapcsolat!
15 "Jóvanazúgy" megoldás - szakemberek, akiket jobb elkerülni :D
Ezt a fotót küldte el a lány a barátjának, aki azonnal szakított vele ahogy meglátta a teljes képet!
13 vicces szülés előtti és utáni fotó...a negyediket egyszerűen imádom!
22 "Jóvanazúgy" fotó, ami kiveri a biztosítékot :D
22 kép, amin csúnyán át lettünk verve. Mert nem minden arany, ami fénylik...
A lányuk 14 éves volt, amikor megvette első saját házát. De amikor az anyja meglátta belülről, nem akart hinni a szemének.
Ez a ház több mint 300 éves - amikor meglátod belülről, leesik az állad!
Terhes volt a harmadik gyerekével, amikor az orvos EZT mondta neki!
Életében először iszik kólát 20 évesen, a reakciójától te is ledöbbensz
A fiú titokban lefotózta az édesanyját, majd megosztotta a képet. Nem fogod elhinni, mit tett az anya!
Nagy Feró kimondta a migránsokról, amit eddig senki sem mert!