Ilyennincs

Társat keresek! Magamról bővebben… (fetrengtem rajta)!

Húha, úgy tűnik hogy a férfiak igen erős konkurenciával kell, hogy versenyezzenek. Szerencsére az úr elérhetőségét nem tudjuk, így nem fenyegeti a srácokat az a veszély, hogy minden lány ezt az úriembert akarja megkapni magának. Lányok, ez csak plátói kapcsolat lesz, sajnálom. Pedig olyan szépen indult…

Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet meg ellopták.
Szeretek bulizni, általános iskolában voltam a farsangon, és megnyertem az első helyet mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban.

Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt senki. Megviselt a szakítás…Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam.

Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt,lerúg (zömében fordulatból) mindenki­t. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Ha valakinek esetleg eme szerénységem tetszetős ,privát üzenet formájában jelezze érdeklődését!

tarskereso

Ideálom:

Legyen meg az összes végtagja, legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípéseket. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és a csősz is nagyon jól céloz. Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül, de eheti zsír nélkül is. Szeresse az állatokat etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt, mert a tanyán csak az van.

Legyen ápolt, mert hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetőt már eltüzeltem. De látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső, a hóról nem is beszélve. Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem,hogy neki lesz!

22 fotó, amitől igencsak kellemetlenül fogod érezni magad
12 ember, akiknek soha többé nem szabadna tömegközlekedéssel utaznia
Titokban lefotózta a barátnőjét alvás közben. De figyeld mi van a kezében!
19 festmény, amin gyönyörűen megelevenedik a kőkemény magyar rögvalóság
15 halloweeni babajelmez, ami annyira aranyos, hogy az már ijesztő
Amikor a barátnőddel vagy, és elsétál melletted egy...
Ezzel a módszerrel kevesebb mint egy perc alatt elaltathatod a kisbabát!
A 80 éves nagymama megkérte unokáját, hogy sminkelje ki, a végeredménytől a fél világ lélegzete elállt!
Az esküvői szalonban kigúnyolják szegény, idős nénit, aki olyan ruhát választ, amit nem engedhet meg magának. Aztán legnagyobb megrökönyödésükre EZ történik!
A barátja nem engedte a lánynak, hogy lefogyjon. Így néz ki ma!
Császármetszés közben az orvos ordítva hívta az apukát. Az azonnal elővette a kamerát!
Állandóan bántották a fiút a fülei miatt, figyeld mit léptek erre a szülők!