Ilyennincs

Szívszorító dolgot talált a család elhunyt lányuk tükrének hátoldalán

A család legnagyobb lánya 13 éves korában hunyt el csontvelőrákban. A hatalmas, tátongó űr és a fájdalom mellett hátrahagyott egy nagyon fontos dolgot, ami új erőt adott a családnak!

tukorrj1

Athena Orchard, a család 13 éves, legidősebb lánya 2014. május 28-án hunyt el csontvelőrákban. Maga mögött hagyott egy összetört családot, és az összes hozzá kötődő emléket.

A szülei ugyan végig mellette voltak, míg a betegsége el nem ragadta, azonban soha nem gondolták volna hogy ilyen nehéz lesz a búcsú.

Pár nappal a lány halála után, a család ki szerette volna vinni a hatalmas tükröt, ami Athena szobájának falához volt állítva. Ekkor vették észre a tükör hátoldalán azt, amit a lány titokban csinált.

Athena 12 volt, amikor a rákot diagnosztizálták. Ezután az élete műtétekből, kezelésekből, kemoterápiából állt. Amikor 14 évesen elhunyt, hátrahagyta szüleit, hat lánytestvérét, illetve három fiútestvérét.

Azonban amit a tükör hátulján találtak, sokkolta őket. Egy 3000 szavas levél volt az, nekik címezve! A levélben leírta, hogy mit jelentett neki a szeretet, a boldogság, és azok a napok, amiket még eltölthetett velük.

Ennél szebbet nem is tehetett volna a lány. Visszaadta azt a családnak, amiről azt hitték, elveszett: a reményt, hogy túl lesznek ezen a veszteségen, és ismét boldogan éljenek.

 

23 igazi magyar kiírás, amitől te is röhögőgörcsöt kapsz
27 szerencsétlen, akiknek még a konyha felé pillantaniuk sem volna szabad
Ez a lány belefekszik egy kád kólába egy Mentos-szal teli fürdőruhában. Nos, nem az történik amire számítasz! :)
Iskolai dolgozatok gyöngyszemei, avagy sírva nevetős aranyköpések gyerekek tollából
"Két pasival szexeltem a belépőért, cserébe behoztak a Balaton Soundra ingyen egész hétre!"
5 borzalmas fürdőruha, ami senkinek nem áll jól
Emlékszel még 'Bridget Jones'-ra? Így néz ki ma:
Röviddel halála előtt az idős hölgy leírta, hogy ki volt valójában…a szó is megfagyott a nővérek ajkán, amikor elolvasták!
Napi 400 Ft kosztpénzből kijössz! - praktikus tanácsok egy gyakorló háziasszonytól
12 magyar rendőr, akik bárkinek önzetlenül segítenek a bajban
Rommá oltották a rasszista lányt, amikor ezt a képet feltöltötte
10 erőteljes fotó ami megmutatja, hogy a világ rengeteget változott 25 év alatt!