Ilyennincs

Miután megnézted ezt a videót, soha többé nem fogod sajnálni Illés bácsit

Én kimondom: ennek a cukrászdának be kellett zárnia! Nézd meg az állapotokat, a mocskot, az elavult berendezéseket. Barna Illés hozzáállása a történtekhez sem a legszimpatikusabb.

Nincs mese: ez a cukrászda már 20-30 éve fennakadt volna egy ellenőrzésen. Elavult, rozsdás gépek, kosz, szemét és hatalmas rendetlenség. Persze, nem várja el senki hogy csillogjon-villogjon minden, mert nagynevű éttermeknél is fordulhatnak elő higiéniai hiányosságok.

Viszont! Itt egész más a helyzet. Látszik, hogy Barna Illés egy forintot nem forgatott vissza a profitból üzletének karbantartására, felújítására. Ez így nem állapot. Tegye mindenki a szívére a kezét: jóízűen falatozna az itt kapott fagylaltból, süteményből? Nyugodt szívvel adná a gyerekének a vállalhatatlan körülmények között készült édességeket?

Illés bácsi sajnálom, mert egész életében ezzel foglalkozott, és egy csapásra megsemmisült élete munkája. Idős úr lévére minden nap beállt a pultba, bement a műhelybe és készítette a fagyit és krémeseket. Becsülendő, hogy sok-sok évtized munka után is ugyanolyan alázattal csinálja, amihez a legjobban ért. Emberileg tehát maximálisan sajnálom őt. Viszont ha szakmailag közelítjük meg a dolgot, egész más a helyzet. Ha egy kínai büfében lennének ilyen állapotok, senki sem írna alá petíciót, hogy megakadályozzák a bezárást, ez nem is kérdés. Itt éveken, sőt évtizedeken át úgy készültek tej alapú édességek, hogy egy fillért nem költött a tulajdonos felújításra, korszerűsítésre, de a takarítást is mellőzte, ez egyértelműen látszik.

A hozzáállása pedig sajnos nagyon tipikus: más a hibás. Az a hibás, aki névtelen bejelentést tett a NÉBIH-nek. Miért is? Ha nem lett volna semmi baj, megúszta volna egy-két figyelmeztetéssel, hogy mit kéne kicserélni. Neki viszont az egész épületet fel kell újítani, a teljes gépparkot lecserélni! Ki tehet arról, hogy az elmúlt 20-30 évben ezek közül semmi nem történt meg? A névtelen bejelentő? Nem hiszem…

Ilyen lenne szakmunkások nélkül a világ. Ideje lenne jobban becsülni őket...
Áruházaink huncut akciói! És ezért a munkáért valaki pénzt is kap? :D
Egy kicsit álljunk már meg a Nő fogalmánál...
Ma délután a Fiammal a kis Sparban vásároltunk, és a csomagtartóba pakoláskor kiesett a pénztárcám
"Minket még neveltek...benneteket nem lehet..."
Elfogott egy óriási méhet. Ami ezután történt? Horrofilmbe illik.
Felrobbantja az internetet ez a fotó. Mit gondolsz, miért osztja meg mindenki?
Aranyos és jópofa rajzok az állatok titkos életéről a Simpson család egyik tehetséges rajzolójától
Tíz éve elkezdett gyúrogatni ez a vézna srác, így néz ki ma! Döbbenetes
Olyan szemöldököt akart a lány, amilyen a modelleknek van. Az eredmény totális katasztrófa lett
5 divatbaki, amitől azonnal meg kell mentened a barátnődet !
Gáspár Evelin ezt az apróságot kapta Valentin-napra. Vigyázz, meg fogsz sárgulni az irigységtől!