Ilyennincs

Miután megnézted ezt a videót, soha többé nem fogod sajnálni Illés bácsit

Én kimondom: ennek a cukrászdának be kellett zárnia! Nézd meg az állapotokat, a mocskot, az elavult berendezéseket. Barna Illés hozzáállása a történtekhez sem a legszimpatikusabb.

Nincs mese: ez a cukrászda már 20-30 éve fennakadt volna egy ellenőrzésen. Elavult, rozsdás gépek, kosz, szemét és hatalmas rendetlenség. Persze, nem várja el senki hogy csillogjon-villogjon minden, mert nagynevű éttermeknél is fordulhatnak elő higiéniai hiányosságok.

Viszont! Itt egész más a helyzet. Látszik, hogy Barna Illés egy forintot nem forgatott vissza a profitból üzletének karbantartására, felújítására. Ez így nem állapot. Tegye mindenki a szívére a kezét: jóízűen falatozna az itt kapott fagylaltból, süteményből? Nyugodt szívvel adná a gyerekének a vállalhatatlan körülmények között készült édességeket?

Illés bácsi sajnálom, mert egész életében ezzel foglalkozott, és egy csapásra megsemmisült élete munkája. Idős úr lévére minden nap beállt a pultba, bement a műhelybe és készítette a fagyit és krémeseket. Becsülendő, hogy sok-sok évtized munka után is ugyanolyan alázattal csinálja, amihez a legjobban ért. Emberileg tehát maximálisan sajnálom őt. Viszont ha szakmailag közelítjük meg a dolgot, egész más a helyzet. Ha egy kínai büfében lennének ilyen állapotok, senki sem írna alá petíciót, hogy megakadályozzák a bezárást, ez nem is kérdés. Itt éveken, sőt évtizedeken át úgy készültek tej alapú édességek, hogy egy fillért nem költött a tulajdonos felújításra, korszerűsítésre, de a takarítást is mellőzte, ez egyértelműen látszik.

A hozzáállása pedig sajnos nagyon tipikus: más a hibás. Az a hibás, aki névtelen bejelentést tett a NÉBIH-nek. Miért is? Ha nem lett volna semmi baj, megúszta volna egy-két figyelmeztetéssel, hogy mit kéne kicserélni. Neki viszont az egész épületet fel kell újítani, a teljes gépparkot lecserélni! Ki tehet arról, hogy az elmúlt 20-30 évben ezek közül semmi nem történt meg? A névtelen bejelentő? Nem hiszem…

Gönyörű képek újdonsült apukákról és kisbabájukról. Az ötödiket nézd :)
Üdv a barát zónában, haver!
Egy év alatt annyit változott, hogy a saját anyja nem ismerne rá!
Terhes volt a harmadik gyerekével, amikor az orvos EZT mondta neki!
10 dolog, amit a nők rendszeresen csinálnak, és közben észre sem veszik
Niki leírta, hogy milyen férfira van szükségük a nőknek. Ezen sok pasi ki fog borulni...
Megtalálod a hibákat ezeken a képeken?
10 erőteljes fotó ami megmutatja, hogy a világ rengeteget változott 25 év alatt!
Dagadt tehénnek nevezte a férje és elhagyta egy csinosabb nőért. 2 hónap múlva zokogva kért tőle bocsánatot
A fiú nővé, a húga pedig férfivé operáltatta magát!
'Akkor és most' fotók családokról, amikhez képest a te családod is tökéletesnek fog tűnni!
Te hány lányt látsz a képen? Egy feladvány, amit csak nagyon kevesen tudnak megoldani!