Ilyennincs

Miután megnézted ezt a videót, soha többé nem fogod sajnálni Illés bácsit

Én kimondom: ennek a cukrászdának be kellett zárnia! Nézd meg az állapotokat, a mocskot, az elavult berendezéseket. Barna Illés hozzáállása a történtekhez sem a legszimpatikusabb.

Nincs mese: ez a cukrászda már 20-30 éve fennakadt volna egy ellenőrzésen. Elavult, rozsdás gépek, kosz, szemét és hatalmas rendetlenség. Persze, nem várja el senki hogy csillogjon-villogjon minden, mert nagynevű éttermeknél is fordulhatnak elő higiéniai hiányosságok.

Viszont! Itt egész más a helyzet. Látszik, hogy Barna Illés egy forintot nem forgatott vissza a profitból üzletének karbantartására, felújítására. Ez így nem állapot. Tegye mindenki a szívére a kezét: jóízűen falatozna az itt kapott fagylaltból, süteményből? Nyugodt szívvel adná a gyerekének a vállalhatatlan körülmények között készült édességeket?

Illés bácsi sajnálom, mert egész életében ezzel foglalkozott, és egy csapásra megsemmisült élete munkája. Idős úr lévére minden nap beállt a pultba, bement a műhelybe és készítette a fagyit és krémeseket. Becsülendő, hogy sok-sok évtized munka után is ugyanolyan alázattal csinálja, amihez a legjobban ért. Emberileg tehát maximálisan sajnálom őt. Viszont ha szakmailag közelítjük meg a dolgot, egész más a helyzet. Ha egy kínai büfében lennének ilyen állapotok, senki sem írna alá petíciót, hogy megakadályozzák a bezárást, ez nem is kérdés. Itt éveken, sőt évtizedeken át úgy készültek tej alapú édességek, hogy egy fillért nem költött a tulajdonos felújításra, korszerűsítésre, de a takarítást is mellőzte, ez egyértelműen látszik.

A hozzáállása pedig sajnos nagyon tipikus: más a hibás. Az a hibás, aki névtelen bejelentést tett a NÉBIH-nek. Miért is? Ha nem lett volna semmi baj, megúszta volna egy-két figyelmeztetéssel, hogy mit kéne kicserélni. Neki viszont az egész épületet fel kell újítani, a teljes gépparkot lecserélni! Ki tehet arról, hogy az elmúlt 20-30 évben ezek közül semmi nem történt meg? A névtelen bejelentő? Nem hiszem…

21 diák, akik elérték a kreativitás határát
Ezért ellenőrizd le mindig, hogy van-e valami a dobozos üdítőben!
Ez a lány belefekszik egy kád kólába egy Mentos-szal teli fürdőruhában. Nos, nem az történik amire számítasz! :)
Röviddel halála előtt az idős hölgy leírta, hogy ki volt valójában…a szó is megfagyott a nővérek ajkán, amikor elolvasták!
Ilyen desszertet még nem láttál! Ez egyszerűen bámulatos
A kutyájuk vette fel az esküvőjüket, az eredmény sokkal jobb mint a szokásos esküvői videók!
Fájt a hasa, elment orvoshoz. Az orvosok nem akarták elhinni, amit láttak!
"Két pasival szexeltem a belépőért, cserébe behoztak a Balaton Soundra ingyen egész hétre!"
Az orvosok elkezdik a császármetszést. De mikor a baba megszületik, nem hisznek a szemüknek.
Napi 400 Ft kosztpénzből kijössz! - praktikus tanácsok egy gyakorló háziasszonytól
Mindenki tudja, mire való ez az eszköz, de azt nem tudtad, hogy életet menthet!
Visított, aztán elájult az idős néni, miután elolvasta EZT az e-mailt!