Ilyennincs

Keményen beolvasott a teljesítmény nélküli celebnőknek Kormos Anett!

Lehet szeretni, vagy kevésbé kedvelni a humorista-újságíró stílusát, de az biztos, hogy ennél szebben, mégis keményen senki nem írta még le, hogy mi is a gond a közösségi oldalak és TV-k celebnőcskéivel.

“Bármennyire is akarja az ember, sajnos nem nagyon lehet elkerülni, hogy az ember találkozzon a legostobább, legsemmirekellőbb libák legnagyobb ön-és közbecsapásaival” – kezdi írását a wmn.hu-n (ahol a teljes cikket el is olvashatod) Anett. Ebből szemezgettünk:

“A témáról, hogy egyes nők, azt találják életük fő céljának, hogy kellően acélosra gyúrják a seggüket. És a legfőbb érdemeik is a testük, mellük, szájfeltöltésük köré csoportosulnak (…) Nem akarok belemenni abba, hogy kinek, mire mennyi ideje van. Hogy kinek van pénze, lehetősége a teste megformálására, és kinek nincs. (…) De tegyük fel, csak az én kedvemért, tegyük fel, hogy az átlag nőnek nem ez a fő célkitűzése. Hogy többre tartja magát ennél. Hogy értékpiramisa csúcsán nem a feszes segg áll”
kormos

Fotó: Bácsi Róbert László – Origo

“Viszont hadd kattanjak be újra és újra, amikor ezek az üresfejű asszonyok, lányok azt találják írni a félpucér fotójuk mellé, hogy te is meg tudod csinálni. Hát, persze hogy meg. Minden hülye meg tudja csinálni. Ez a lényeg. Ezért megy nekik is. Csak van, aki mást, többet akar az élettől.”

“Egyesek számára fontosabb a külsejük állandó polírozása, mint a szellemük pallérozása (lásd például az írás, olvasás alapjainak elsajátítása). Hadd háborodjak fel azon, hogy egyes nők amiatt érzik szarul magukat, mert van rajtuk pár plusz kiló, ellenben egy csepp szégyenérzet sincs bennük szellemi, morális hiányosságaik, támadhatóságuk miatt.”

“Állatira tele van már a hócipőm azokkal, akiknek a születését onnan datáljuk, amikor hozzámentek valakihez, aki gazdag. (…) Csak az nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet ennyivel beérni? Miért kell például gondolat, mondanivaló és tehetség nélkül képernyőre és címlapokra furakodni? Miért kell olyan pozíciókat kisajátítani, amelyekre érdemtelenek?”

“Tessék nem példát mutatni a tinilányoknak, a háziasszonyoknak, és az anyáknak. Ugyanis nincs mivel! A ma is leugrottam az új fitneszruhámba edzeni, a megint lement fél kiló az agyamból…bocsánat… a ma is lement fél kiló a csípőmből posztok helyett, olyanokat akarok látni (ha már muszáj), ami azt bizonyítja, hogy belül is van valami… fejben a műszempillák mögött, vagy a mellkasban a szilikon mögött.”

forrás: life.hu

6 bizonyíték, hogy a mai lányok tényleg bármire képesek a lájkokért
A kislány most tudta meg, hogy kistestvére lesz...figyeld a reakcióját! :D
Megdöbbentő, hogy mennyi hazugság van ráírva egy nő arcára…11 nő, aki smink nélkül felismerhetetlen!
A vőlegény majdnem otthagyta a menyasszonyát az oltárnál, nézd meg miért!
Lekapcsolták a gépekről a kislányukat, de figyeld mi történt, amikor megcsókolták a homlokát!
Ha végig bírod nézni ezt a 30 képet borzongás nélkül, akkor minden elismerésem!
A kullancs eltávolításához csupán egy dologra van szükséged. Tanuld meg te is!
Állandóan bántották a fiút a fülei miatt, figyeld mit léptek erre a szülők!
Válassz egy kártyát, és kitaláljuk melyikre gondoltál! Hihetetlen, de tényleg működik.
Felment a két testvér a színpadra, és olyat műveltek hogy a zsűri teljesen kikészült
Ennyire hülyének néznek minket? 8 sztár aki szemrebbenés nélkül hazudik a plasztikai műtéteiről
Hiszel az angyalokban? Londonban találtak az utcán egy 120 éves példányt.