Ilyennincs

Ezzel lehet, hogy kicsapom a biztosítékot: Mi kell a Férfinak?!

Kegyetlenül őszinte írás, amivel ráadásul minden férfitársam egyet fog érteni. A múltkor megírtuk, hogy a tévhitekkel ellentétben mi kell a Nőknek. Ezúttal az erősebb nem van a terítéken, és egy újabb tabudöntögető írással megmondjuk a frankót: Valójában, mégis Mi kell a Férfinak?!

Helyezzük most a gyengébbik nemet egy picit háttérbe és gondoljunk magunkra, Férfiakra. Egy Férfi legyen ilyen, egy Férfi legyen olyan. Mindenhol azt olvassuk, hogy mi kell a Nőknek: legyünk megértőek, odaadóak, szenvedélyesek, romantikusak, szeressünk határok nélkül, igazából reggelig tudnánk sorolni. De mivan velünk?

Igen, mi is vágyunk ezekre a dolgokra, egy Férfi is vágyik szeretetre, törődésre, jól esik ha ok nélkül hozzá bújsz, megcsókolod. Ha valami bajod van, ne duzzogj, az nem old meg semmit csak magadat stuffolod. Ha megkérdezzük, hogy “Mi a baj?” a válasz ne az legyen, hogy SEMMI mert nem vagyunk hülyék. Még mindig duzzogsz, magyarán baj van.

mikellaffnak

Nagyon sok Nő ott rontja el, hogy nem a párjának mondja el mi a baj, hanem a barátnőjével beszéli ki a gondokat legrosszabbik esetben egy másik férfinek. Bármi probléma van nyugodtan üljünk le, megbeszéljük!

Apropó másik Férfi, nem leszünk féltékenyek a “fiú barátokra” ha előttünk nem becézgeted nem ugrassz a nyakába és hasonlók. Vannak bizonyos korlátok, főleg hogy ha ránk köszön az utcán egy Nő, ti már megölnétek és biztos, hogy megdugtuk. (Nem, nem dugtuk meg!) Sok nőnek különleges képessége kiforgatni a szavainkat, nagyon értetek ehhez, de tényleg hidd el nincs ennél idegesítőbb!

Ha mondunk valamit, akkor azt úgy értjük ahogy mondjuk, nincs benne se több se kevesebb, ne játssz agyturkászt vagy médiumot. Nekünk is kell a szabadság, a saját mozgástér, ahogy nektek is csajos nap, nekünk is kellenek a haverok, kellenek a kanbulik. Ha elmegyünk bulizni a haverokkal nélkületek, akkor nem nőzni megyünk csak kikapcsolódni, tudom elég hihetetlen de így van!

Add meg egy férfinek azt amire vágyik, nem kellenek ajándékok neki te vagy a legnagyobb ajándék, nem kézzel fogható dologra gondolok. Ha egy Férfinek megadsz 100%-osan mindent, hidd el az életben nem kell más helyetted. Nem kellenek mű dolgok csak egyszerűen légy NŐ!

Értékeld és becsüld meg azt ahogy bánik veled!
Ja és még valami…jegyezzétek meg, hogy amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy más hova!

forrás

Miután megnézted ezeket a műholdképeket, már sohasem fogsz úgy tekinteni a Földre mint ezelőtt!
Brutális női utónevek, könyörgöm egészítsd ki ha van még!
12 tökéletesen eltalált rajz a nők mindennapos küzdelmeiről
16 bizarr szokás, amit a nők soha nem vallanának be a férfiaknak
Megérkeztek a "normális" külsejű Barbie babák és az emberek imádják őket!
10 jel, hogy egymásnak vagytok teremtve
Tükörképek, amelyek miatt ezentúl kétszer is meggondolod, milyen képet tölts fel a netre!
Íme a "normális" Barbie baba, narancsbőrrel, normális testalkattal és egyéb 'hibákkal'!
10 fotó, amiről soha nem hinnéd el, de valódiak!
Egy pénztáros hölgy nyílt levele : "Kedves VÁSÁRLÓK és kedves kollégáim..."
Épp egy videóbeszélgetés közepén voltak, amikor a barátnője észrevette, hogy valami nem stimmel...
Nem is nevezhető nőnek, ha ebből a 12 adottságból legalább 3 nincs meg benne...