Ilyennincs

Az első randi 8 szabálya, amit minden lánynak kötelező lenne betartania

Nyolc szabály, amit minden lánynak be kéne tartania az első randi során.

Az első randi a legfontosabb mind közül. Itt dől el, hogy megvan-e az a szükséges minimális kémia, itt születnek meg az első benyomások, ami alapján megítéljük a másikat. Vannak apróságok, amiket minden lánynak be kéne tartania, ha randizásról van szó. Kíváncsiak vagyunk, ti mit szóltok ezekhez a “szabályokhoz”, van esetleg, aminek semmi keresnivalója itt? Valamit máshogy gondolsz? Írd meg kommentben!

1. Ne vegyél fel magassarkút! Felesleges. Hiába áll rajtad eszméletlenül, ha a vacsi után elmentek sétálni, egy idő után igencsak kényelmetlenné válhat a helyzet.

randi8

 

2. Kerüld a túl rövid ruhákat! A fiú azt gondolhatja, hogy túl könnyű nőcske vagy, és nem fog komolyan venni.

randi7

3. Ne sminkeld agyon magad! Törekedj a természetes kinézetre, felejtsd el a tonna sminket.

sminkk

4. Ne lógj a mobilodon. Azt a pár órát csak kibírod a telefonod állandó csekkolása nélkül, ugye? Nincs is kiábrándítóbb, mint azt látni, hogy valaki társaságban a facebookot pörgeti és másokkal chatel.

crazy double finger iPhone texting.

5. NE beszélj a politikáról. Csak nagyon szűk körben fejtsd ki a véleményed politikáról, vallásról. Más társaságban ezeket a témákat felhozni nem túl okos ötlet.

 

randi2

6. Ne mutogass képeket a cicádról. Oké, ari meg minden, de a fiúkat ez rohadtul nem érdekli.

 

randi1

7. Ne csattanjon el csók, ha nem érzed a kémiát! Kényszerből nem kell a másik szájába mászni, nincs is annál kellemetlenebb.

randi4

8. NE kérdezd az exéről, NE mesélj az exedről. A nagyon sokadik randi után esetleg, néhány szóban. A teljes titkolózás sem pálya, de ki akar az exekről hallani az első randin??

Stop_Talking