Ilyennincs

A nő meghalt szülés közben…A férje ezt a mondatot súgta búcsúzóul a fülébe

Ez a történet annyira rendkívüli, mert valami olyasmiről szól, amit senki nem tud megmagyarázni. Nem volt kétséges, hogy Melanie Pritchard terhessége szövődménymentesen fog lezajlani. Férjével elmentek a kórházba és amikor a vajúdás kezdődött, mindketten csak arra vártak, hogy a kicsi világra jöjjön. Nekik már volt egy kisfiúk Brady, most csak azt szerették volna, hogy egy kislányuk is legyen és hogy tökéletes boldogságban éljenek. De ezen a napon semmi sem úgy történt, ahogy elképzelték.

melij

Melanie mielőtt kórházba ment, felhívta édesanyját és azt mondta neki, hogy jól van és hogy minden rendben van. Ez az utolsó dolog, amire emlékszik. Hamar megérkeztek a kórházba és azonnál be is fektették. Senki sem gondolta, hogy milyen rémálmot kell átélniük.

Az elején minden ártalmatlannak tűnt. Melani azt mondta férjének, hogy szédül és hogy valami baj van. Azonban az orvosok nem találtak semmit. Talán csak ideges? – mondták. Az izgatott várakozás közben az összehúzódások erősebbek lettek.

Ekkor valami szörnyű dolog történt. Doug látta, hogy felesége elengedte a fejét. A pulzusa és szívverése azonnal lement nullára és ezzel egyidőben a születendő gyerek is megvillant. Doug halálra rémült és szaladott az orvosok után, akik azonnal megrohamozták. Melenie szíve megszűnt dobogni. Senki sem tudta megmagyarázni, hogy mi történik.
Az orvoscsapat Melanie-t azonnal a műtőbe vitték. Már kékülni kezdett. A gép már nem sípolt és Melanie légzése és szívverése is teljesen leállt. Doug látta az orvosok arcát és világossá vált, hogy felesége meghalt. Ő mostantól egy özvegyember. Az aggodalma felesége és a születendő gyermek miatt nem ismert határokat.

Az orvosok legalább a magzatot meg akarták menteni. Végül császármetszéssel sikerült gyorsan világra hozni a gyermeket mert különben meghal az anyja méhében. És végül sikerült az orvosoknak világra hozni egy egészséges, szőke lányt, a kis Gabriellát. De Melanie nem mozdult.

Melanie már 10 perce klinikailag halott volt, azonban mesterségesen lélegeztették és 4 alkalommal újraélesztették. Magzatvíz embóliája volt, ami miatt leállt a szíve és ráadásul a császármetszés közben egy artériája is megsérült. A gyomra tele volt vérrel. Az orvosok semmilyen reményt nem láttak már.

Az orvosok szerint semmilyen esély nem volt a túlélésre. Dougnak búcsúznia kellett, az orvosok adtak neki erre egy kis időt. Nehéz szívvel és könnyes szemmel odament felesége ágya mellé és ezt mondta: “Szeretlek kicsim, nagyon szeretlek. Kérlek legyél erős és harcolj…harcolj!”

Ami a következő 24 órában történt, azt az orvosok nem tudják megmagyarázni. Míg férje ott állt felesége ágya mellett reménykedve, valami hihetetlen dolog történt. Melanie hirtelen lélegezni és beszélni kezdett. Össze volt zavarodva. Folyton azt kérdezte: “Hol vagyok? Hol a kisbaba?” Senki sem tudta elhinni, hogy mi történt ebben a kórházi szobában. Doug odavitte az újszülött lányát aki hangosan sírt, majd minden családtag odajött. Az orvosok szerint egy csoda történt.

melle

A felépülés nem volt könnyű, az édesanyát még 6 napig kórházban tartották, de ahhoz képest, hogy az orvosok nem láttak az életbemaradás esélyét, ez hihetetlen eredmény.

Ma Melanie egészséges anya, akárcsak a kislánya. Férjével élik az életüket, a lehető legboldogabban, mert megtapasztalták, hogy milyen egymás nélkül, azonban a szeretet erősebb mindennél, és meg kell tanulni minden nap hálásnak lenni.

mela

forrás

Egy kiskanál naponta diéta helyett! Akár 6kg mínusz két hét alatt, ha…
Lyukakat fúrt a gumiabroncsba. A végeredmény neked is kellene!
10 kép, amit csak azok fognak érteni, akiknek van nővérük
Megszületett a babája a sokat bántott fitneszmodellnek! Nézd meg, végül mekkora lett!
Lányok, akik le se tagadhatnák, hogy mit csináltak tegnap este...
Így szinkronizálják a felnőttfilmeket :)
Aranyos és jópofa rajzok az állatok titkos életéről a Simpson család egyik tehetséges rajzolójától
Ilyen fotók születnének, ha a férfiak is úgy pózolnának az Instagramon, mint a nők
Szívszorító dolgot talált a család elhunyt lányuk tükrének hátoldalán
21 fotó, amikor a férfi rendezi be a lakást! :D
6 bizonyíték, hogy a mai lányok tényleg bármire képesek a lájkokért
"Túlságosan ronda vagy ahhoz, hogy szeretni tudjalak" - mondta egy férfi ennek a lánynak. Figyeld mit tett!