Ilyennincs

A kislány most tudta meg, hogy kistestvére lesz…figyeld a reakcióját! :D

Ennél aranyosabb és viccesebb videót ma már nem fogunk látni. De talán a hónap legviccesebb videója ez. A kislány apukája és anyukája nagy bejelentésre készült: elmondják a tündéri kislányuknak, hogy hamarosan kistestvére születik és nagy nővér lesz.

Persze a kislány reakcióját mindenképp szerették volna az utókor számára megörökíteni, de azt sosem gondolták, hogy az internetre kikerül a videó és milliók fogják megnézni pár nap alatt. Ugyanis amikor az apuka megteszi a nagy bejelentést, valami olyan történik, amire senki sem számított. Egy kistestvér érkezésekor általában nagy vigyorgás és nevetés a reakció, esetleg elszomorodik a gyerek, hogy hamarosan osztoznia kell a szülők figyelmén, na de EZ a kimenetel eddig nem szerepelt a lehetőségek között.

(Nem szeretnénk lelőni a poént, de mindenképp le kell írnunk azoknak, akik nem tudnak angolul: Amikor az apa közli a kislánnyal, hogy hamarosan új jövevény érkezik a családba és ő bizony egy nagy nővér lesz, a kislány gondolkodik egy pillanatot és annyit mond: “Pukiztam.” )

https://www.youtube.com/watch?v=WoMRgVR00po