Ilyennincs

A gyanútlan férfi a kutyáját dédelgette, amikor észrevett valamit, amitől megfagyott a vér az ereiben.

Szívszorító történet két igaz barátról és egy gazdiról, akiről minden kutyus álmodik :)

gyanutlan

Bella, a barna labrador és Robert Kugler, a veterán Nebraskából (USA) már elválaszthatatlan jó barátok, mivel Robert kilenc évvel ezelőtt, még kiskutya korában vette magához Bellát. 2015 májusában, Robert észrevett valami problémát Bella bal mellső lábán és rögtön állatorvoshoz vitte. Megdöbbent, amikor kiderült, hogy Bellának csontrákja van.

gyanutlan2

Az orvosok nem akarták hiú reménnyel áltatni. Azt mondták, hogy két lehetősége van: elaltatja a kutyát azonnal, vagy a lábát kell amputálni a lehető leghamarabb. Robert az amputáció mellett döntött, és amikor Bella felébredt, ő már háromlábú kutyaként élte tovább az életét. Azonban nem sokkal ezután kiderült, hogy a rák már átterjedt a tüdejére is. Az állatorvos azt mondta neki, hogy Bella maximum 3-6 hónap hónapig élhet tovább. Ekkor Robert elhatározta, hogy összecsomagol, és egy közös utazásra mennek szerte az Egyesült Államokban, hogy élvezzék a fennmaradó időt, mégpedig annyira intenzíven, amennyire csak lehetséges. “Nem akartam, hogy egy nap arra úgy jöjjek haza, hogy már nem él” magyarázza Robert.

gyanutlan3

Már jártak Chicagoban, Key Westben, Nashville-ben és Savannahban, és még mindig utaznak. Bella nagyszerűen érezte magát az elmúlt 14 hónapban, és élvezi minden percét a gazdájával. Imád utazni az autóban, és élvezi a vizet.

gyanutlan4

Az éjszakát általában Robert autójában, vagy barátainál, ismerőseinél töltik. Olyan sok lehetőség van és Robert dokumentálja az egész túrájukat a szociális oldalakon (facebook, instagram). Sokan lelkesen követik a kalandjukat, és ösztönözik őket, hogy ne adják fel!

gyanutlan5

Az elmúlt években Robert nagy traumán ment keresztül, mert elvesztette mindkét testvérét és ez az utazás segít begyógyítani saját sebeit is: “Amikor látod, hogy egy élet véget ér éppen azelőtt, hogy a személy elérte volna a céljait, amiről mindig is álmodott, megváltoztatja a perspektívádat az élettel kapcsolatban. Úgy érzem, az út amit most megteszek a kutyámmal, pontosan az, amit tennem kell az életemben.” A két elválaszthatatlan barát jelenleg Floridában van és tervezik, hogy meglátogatják a nemzeti parkokat.

gyanutlan6

És Bella? “Ő igazán jól van ebben a pillanatban!” mondja Robert büszkén. Annak ellenére, hogy az utazást beárnyékolja Bella betegsége, értékes órát töltenek együtt.

Lehet ennél szebb módon eltölteni a hátralévő időt?

forrás

Két nő, egy benzinkút, egy katasztrófa...De, hogy te sem bírod abbahagyni a nevetést, az biztos! :)
Üdv a barát zónában, haver!
11 eset, amikor a szülő megtudta, hogy tini gyermeke már aktív nemi életet él :D
Így reagának az emberek, amikor azt mondják nekik: Gyönyörű vagy!
31 üzenet, amitől te sem tudod abbahagyni a nevetést
A fiú nővé, a húga pedig férfivé operáltatta magát!
13 szituáció amit csak az alacsony lányok tudnak átérezni
Nézd meg, milyen jó pasi lett a Kinder csoki ártatlan kisfiújából
Dagadt tehénnek nevezte a férje és elhagyta egy csinosabb nőért. 2 hónap múlva zokogva kért tőle bocsánatot
Szelfik, amiket talán nem kellett volna feltölteni...
10 dolog, amit csak a szemüvegesek érthetnek meg
Te hány lányt látsz a képen? Egy feladvány, amit csak nagyon kevesen tudnak megoldani!