Ilyennincs

6 szituáció, ahol nagyon hamar elfajultak a dolgok

6 élethelyzet, amikor a dolgok nagyon hamar kicsúsztak az irányítás alól.

Az élet mindig tartogat meglepetéseket. A váratlan fordulatok sokszor igen viccesen sülnek el, mutatunk is erre 6 példát! A képek nagy része angol szöveget tartalmaz, de ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk, ha nem beszélsz angolul!

1. Ennek a srácnak valahol nagyon kicsúszott az irányítás a kezei közül. Iszonyatosan kíváncsiak lennénk arra, hogy ez mégis hogyan történhetett. :D

kicsusszan6

2. A kép címe: Ő lenne a leggonoszabb férfi a Földön? Lányok, ezt mondjátok meg ti. Szerintünk sem túl szép húzás egy gyűrű dobozát odaadni a barátnődnek amiben gyűrű nincs, viszont a “lol, csak viccelek” szöveg olvasható. Hidegzuhany!

kicsusszan5

 

3. Amikor a serdülőkor egyik pillanatról a másikra beüt. (A képen a Modern család című sorozat egyik főszereplője, az Alexet játszó, mindössze 17 éves Ariel Winter látható.)

beut

4. Az év legmorbidabb szalagcíme: “Larry viccelődött velem, amikor leszoktam a dohányzásról – aztán stroke-ot kapott, és a nevetés abbamaradt.”

kicsusszan3

5. Egy megcsalt lány, akitől nem állnak távol a meglepő húzások.

“A pasim nagyon határozottan ellenzi a fűhasználatot – viszont úgy tűnik, hogy a megcsalást nem. Na, találjátok ki, ki evett füves sütit közvetlenül a munkahelyi drogteszt előtt?” Ó, te gonosz, zseni lány.

kicsusszan1

6. Olvasgatod a napilap végén levő “Utca emberért kérdezzük” rovatot, ahol általában visszafogott véleményüket fejtik ki a megkérdezett járókelők. Itt az volt a kérdés, hogy milyen büntetést javasolnának a graffitizők számára. Az első néni válasza: Fel kéne velük takaríttatni a saját mocskukat.

A második, kedvesen mosolygó néni véleménye: “Le kéne vágni a kezüket.”

kicsusszan2