Ilyennincs

4 dolog, amit minden pasi imád egy kapcsolatban

Nem is gondolnád, hogy a fiúk is pont úgy szeretik a kis apróságokat egy kapcsolatban, mint a nők. Hiába a kemény külső és a macsó stílus, nekik is jól esik a gyengédség és olyan dolgok, amelyekről azt hinnénk, hogy nem dobogtatja meg a szívüket.

1. Ha rádobsz egy üzit, amikor a csajokkal vagy
A pasid is tudja, hogy időnként szükséged van egy pletyizős estére a csajokkal, épp ezért eszébe sem jutna egész éjszaka telefonon hívogatni. De azért időnként ő is leállítja a videójátékot, csak hogy odapillantson a telójára, hátha küldtél neki egy jó éjt üzenetet. Amikor pedig tényleg ott villog a neved a képernyőn, azzal teljesen feldobod a kedvét, hiszen úgy érzi, hogy még ilyenkor is ő jár a fejedben!

2. Ha látja, hogy jól érzed magad vele
A pasik néha még a legcikisebb szitukba is képesek belekeveredni, csak hogy mosolyt csaljanak az arcodra. Hiszen azzal, hogy végigneveted mellettük az egész délutánt, úgy érzik majd, hogy tényleg jól szórakozol a társaságukban. Arról nem is beszélve, hogy ezzel teljesen leveheted a pasidat a lábáról, hiszen a legtöbb srác szerint épp nevetés közben a leggyönyörűbb egy csajszi!

3. Az összebújós estéket
Gondoltad volna, hogy a pasik épp annyira szeretik az összebújós, filmezős estéket, mint a csajok? Oké, persze azért alvás közben szívesebben nyújtóznak el a saját térfelükön, de azért azt ők is imádják, ha lámpaoltás után még átölelhetnek egy kicsit! Hiszen ilyenkor a pasid is sokkal nyugodtabban alszik el, ráadásul kicsit még az egóját is felturbózza, ha biztonságban érzed magad a karjai között!

4. Amikor értékeled az igyekezetét
Vacsival várt téged egy stresszes nap után, vagy egy meglepi programot szervezett a hétvégére? Az ilyen szitukban a te pasidnak is jól esik, ha látja rajtad, hogy teljesen feldobta a kedved ezekkel az apróságokkal! Ha pedig még a barátnőidnek is elújságolod, hogy tiéd a legszuperebb pasi a földön, akkor biztos lehetsz benne, hogy később is előrukkol majd néhány szuper meglepivel.

20 dolog amit az 1999 után született gyerekeknek esélye sincs megérteni!
Lenyűgöző a hajléktalan néni utcai zongorajátéka! - VIDEÓ
Így tudod kiszabadítani magad, ha ragasztószalaggal kötöztek meg!
Csak 30 sor, de minden szava kijózanító! Ezt minden Édesanyának el kell olvasnia
Szigetreklám, hollandoknak! Ki ne hagyd :D
40 idióta kérdés, amit minden szingli lány megkap
Mutatunk valamit a kínai zacskós levesről, amit döbbenten fogsz végignézni
A két lány kap egy-egy dobozt. Kibontják őket és teljesen megőrülnek. :)
12 szülő, aki megtanulta kellő lazasággal kezelni a dolgokat
3 ok, amiért a Vízöntő a legbonyolultabb szerető az összes csillagjegy közül
7 fotó, ami megmutatja, hogy a természet borzalmas szörnyetegeket képes teremteni
A srác olyan szülinapi ajándékot adott a hűtlen barátnőjének, amit sosem fog elfelejteni! :D