Ilyennincs

26 indok, amiért ablak melletti ülést kell választanod, ha repülőn ülsz

Csodálatos fotók, amelyeket repülők ablakából készítettek. Ha teheted, mindig ablak mellé ülj!

Világot látni fantasztikus dolog. Az ember új világokat, kultúrákat ismer meg, és olyan hangulattal, tájakkal találkozik amikkel a komfortzónáján belül sosem lenne lehetősége. De az sem mindegy, hogy hogyan jut el A pontból B pontba az ember, mert maga az utazás is lehet egy életre szóló élmény. Az első repülőutat senki nem feledi el, de ha úgy hozza az élet, az ember sokat ülhet repülőn, és egy idő után ez unalmassá válhat.

Viszont mi sosem unnánk meg a repülést, annak ellenére, hogy mint mindenki, egy picit mi is tartunk tőle. Az ablakon kinézve csodálatos tájakat láthat az ember, és még a sokat látott helyeket (Budapest, a Balaton) is sokkal különösebbnek látjuk madártávlatból. A felhők tengere is gyönyörűnek hat, ha felette suhanunk el.

Következzen egy válogatás olyan fotókból, amelyeket repülők ablakain át készítettek, mindegyik érdekes, de vannak köztük tényleg lélegzetelállítóak is.

repiulo26 repiulo25 repiulo24

repiulo23 repiulo22 repiulo21 repiulo20 repiulo19 repiulo18 repiulo17 repiulo16 repiulo15 repiulo14 repiulo13 repiulo12 repiulo11 repiulo10 repiulo9 repiulo8 repiulo7 repiulo6 repiulo5 repiulo4 repiulo3 repiulo2 repiulo1